Térkép betöltése...

Eladó téglalakás, Kőszegszerdahely

Kőszegszerdahely      Térkép
Téglalakás
16 900 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    28 m²
  • Szobák száma
    1 szoba
  • Emelet
    1. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/7165125
Hirdetéskód
7165125
Irodai kód
4156_502
Elhelyezkedés
Kőszegszerdahely
Ár
16 900 000 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
28 m²
Szobák száma
1
Emelet
1.
Fűtés
Egyéb
József Bódi

+363090-mutasd

+36309082079

Üzenet küldése

Leírás

Újonnan kialakított I. emeleten 6.-ös lakás saját parkolóhellyel, azonnali átadással kulcsrakészen eladó.

Az ingatlan Kőszegtől 5 percre, az osztrák határtól 5km-re, az Alpok lábánál helyezkedik el. A telket két oldalról is patak övezi, rendkívül jó megközelíthetőségű.

Az épület beépítése szempontjából szabadon álló, közel 2000nm-es telken helyezkedik el. A lakóépületet mind gépkocsival és gyalogosan egyaránt megközelíthető, a buszmegálló az épület előtt található, ahonnan Kőszegre vagy Szombathelyre is könnyen eljuthatunk. Az épület felújítás után egyszerű, modern tömegalakításával, színes vakolt homlokzatával jól illeszkedik a környezetébe, az Ausztriában megszokott modern épületekre jellemző kialakítással.

Az épület alapozása megfelelő sávalapokkal, lábazattal készült, melynek állapota kifogástalan. Teherhordó szerkezete vázkerámiás, falazóelemekből áll, részben fa, részben műanyag homlokzati nyílászárókkal.

A szükséges közmű csatlakozások rendelkezésre állnak, az épület közművekkel ellátott. Az összes strang, vezeték, csövek, stb.. cserére kerül, minden hálózat 100%-os új állapotban kerül kivitelezésre egészen a közmű szolgáltató csatlakozó pontjáig. A teljes épület vonatkozásában új víz-, és fűtési hálózat kerül kialakításra.

Az ingatlannál 1 db bérelhető szabad garázs maradt.

Tulajdonságok

összkomfortos